Väskor och väskaffärer i Torslanda

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Torslanda - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Torslanda som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Torslanda går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Torslanda.
Annons:

Väskaffärer i Torslanda

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Torslanda och butiker som säljer väskor i Torslanda.

Malms Väskor AB
Gamla Flygplatsvägen 52
423 37 Torslanda

Annons:

Resväskor i Torslanda

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Torslanda sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Torslanda rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Torslanda från listan ovanför.

Väskfakta om orten Torslanda

I Torslanda finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Torslanda. Nedan finns en del generell information om Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du också läsa mer om Torslanda om du vill veta mer än väskor i Torslanda.

I Torslanda fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Torslanda. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Torslanda som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Västra Götaland.