Väskor och väskaffärer i Kungälv

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Kungälv - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Kungälv som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Kungälv går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 2 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kungälv.
Annons:

Väskaffärer i Kungälv

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Kungälv och butiker som säljer väskor i Kungälv.

Liljedals Väskor
Södra Gränden 1
442 30 Kungälv


Andersson Skomakeri o. Lädervaror, G
Ytterbyvägen 10B
442 30 Kungälv

Annons:

Resväskor i Kungälv

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Kungälv sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Kungälv rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Kungälv från listan ovanför.

Väskfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det som nu bekant 2 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Kungälv. Nedan finns en del generell information om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kungälv om du vill veta mer än väskor i Kungälv.

I Kungälv fann vi totalt 2 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kungälv. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Kungälv som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Västra Götaland.