Väskor och väskaffärer i Borås

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Borås - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Borås som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Borås går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 3 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Borås.
Annons:

Väskaffärer i Borås

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Borås och butiker som säljer väskor i Borås.

CUBUS
Bergslenagatan 8
506 30 Borås


Cleopatra Väskshoppen
Bergslenagatan 4
506 30 Borås


Ljungbergs Läderaffärs Försäljning AB
Österlånggatan 40-42
503 37 Borås

Annons:

Resväskor i Borås

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Borås sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Borås rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Borås från listan ovanför.

Väskfakta om orten Borås

I Borås finns det som nu bekant 3 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Borås. Nedan finns en del generell information om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du också läsa mer om Borås om du vill veta mer än väskor i Borås.

I Borås fann vi totalt 3 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Borås. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Borås som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Västra Götaland.