Väskor och väskaffärer i Askim

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Askim - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Askim som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Askim går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Askim.
Annons:

Väskaffärer i Askim

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Askim och butiker som säljer väskor i Askim.

All Round Samil Väskor AB
Stora Åvägen 18
436 34 Askim

Annons:

Resväskor i Askim

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Askim sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Askim rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Askim från listan ovanför.

Väskfakta om orten Askim

I Askim finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Askim. Nedan finns en del generell information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du också läsa mer om Askim om du vill veta mer än väskor i Askim.

I Askim fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Askim. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Askim som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Västra Götaland.