Väskor och väskaffärer i Alingsås

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Alingsås - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Alingsås som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Alingsås går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 2 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Alingsås.
Annons:

Väskaffärer i Alingsås

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Alingsås och butiker som säljer väskor i Alingsås.

C-Väskan
Nygatan 18
441 30 Alingsås


Affärshuset Storken
Kungsgatan 29
441 30 Alingsås

Annons:

Resväskor i Alingsås

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Alingsås sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Alingsås rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Alingsås från listan ovanför.

Väskfakta om orten Alingsås

I Alingsås finns det som nu bekant 2 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Alingsås. Nedan finns en del generell information om Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du också läsa mer om Alingsås om du vill veta mer än väskor i Alingsås.

I Alingsås fann vi totalt 2 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Alingsås. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Alingsås som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Västra Götaland.