Väskor och väskaffärer i Västerås

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Västerås - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Västerås som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Västerås går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 4 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Västerås.
Annons:

Väskaffärer i Västerås

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Västerås och butiker som säljer väskor i Västerås.

City Väskan AB
Vasagatan 20
722 15 Västerås


Accent
Stora Gatan 19
722 12 Västerås


Väskan AB
Stohagsvägen 22
724 60 Västerås


AB Väskan
Vasagatan 15
722 15 Västerås

Annons:

Resväskor i Västerås

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Västerås sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Västerås rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Västerås från listan ovanför.

Väskfakta om orten Västerås

I Västerås finns det som nu bekant 4 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Västerås. Nedan finns en del generell information om Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du också läsa mer om Västerås om du vill veta mer än väskor i Västerås.

I Västerås fann vi totalt 4 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Västerås. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Västerås som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Västmanland.