Väskor och väskaffärer i Sala

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Sala - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Sala som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Sala går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Sala.
Annons:

Väskaffärer i Sala

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Sala och butiker som säljer väskor i Sala.

Guns Väskor och Handskar
Stora Torget 5
733 30 Sala

Annons:

Resväskor i Sala

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Sala sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Sala rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Sala från listan ovanför.

Väskfakta om orten Sala

I Sala finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Sala. Nedan finns en del generell information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sala om du vill veta mer än väskor i Sala.

I Sala fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Sala. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Sala som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Västmanland.