Väskor och väskaffärer i Sundsvall

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Sundsvall - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Sundsvall som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Sundsvall går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 4 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Sundsvall.
Annons:

Väskaffärer i Sundsvall

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Sundsvall och butiker som säljer väskor i Sundsvall.

Pappersgrossisten Sundsvall AB
Kolvägen 22
852 29 Sundsvall


CUBUS
Storgatan 30
852 30 Sundsvall


Accent
Torggatan 8
852 32 Sundsvall


Väskan
Gesällvägen 1
857 53 Sundsvall

Annons:

Resväskor i Sundsvall

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Sundsvall sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Sundsvall rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Sundsvall från listan ovanför.

Väskfakta om orten Sundsvall

I Sundsvall finns det som nu bekant 4 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Sundsvall. Nedan finns en del generell information om Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sundsvall om du vill veta mer än väskor i Sundsvall.

I Sundsvall fann vi totalt 4 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Sundsvall. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Sundsvall som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Västernorrland.