Väskor och väskaffärer i Umeå

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Umeå - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Umeå som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Umeå går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 4 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Umeå.
Annons:

Väskaffärer i Umeå

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Umeå och butiker som säljer väskor i Umeå.

Väskan
Rådhusesplanaden 1
903 28 Umeå


Inredarna Hardell & Romby AB
Rådhusesplanaden 10
903 28 Umeå


Dressed and Denim
Björnvägen 1
906 40 Umeå


Accent
Kungsgatan 55
903 26 Umeå

Annons:

Resväskor i Umeå

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Umeå sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Umeå rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Umeå från listan ovanför.

Väskfakta om orten Umeå

I Umeå finns det som nu bekant 4 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Umeå. Nedan finns en del generell information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du också läsa mer om Umeå om du vill veta mer än väskor i Umeå.

I Umeå fann vi totalt 4 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Umeå. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Umeå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Västerbotten.