Väskor och väskaffärer i Skellefteå

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Skellefteå - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Skellefteå som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Skellefteå går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 2 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Skellefteå.
Annons:

Väskaffärer i Skellefteå

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Skellefteå och butiker som säljer väskor i Skellefteå.

Accent
Nygatan 47
931 31 Skellefteå


CUBUS
Nygatan 50
931 31 Skellefteå

Annons:

Resväskor i Skellefteå

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Skellefteå sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Skellefteå rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Skellefteå från listan ovanför.

Väskfakta om orten Skellefteå

I Skellefteå finns det som nu bekant 2 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Skellefteå. Nedan finns en del generell information om Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skellefteå om du vill veta mer än väskor i Skellefteå.

I Skellefteå fann vi totalt 2 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Skellefteå. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Skellefteå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Västerbotten.