Väskor och väskaffärer i Malå

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Malå - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Malå som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Malå går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Malå.
Annons:

Väskaffärer i Malå

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Malå och butiker som säljer väskor i Malå.

Dina Smycken & Hantverk
Mörttjärnvägen 8
930 70 Malå

Annons:

Resväskor i Malå

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Malå sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Malå rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Malå från listan ovanför.

Väskfakta om orten Malå

I Malå finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Malå. Nedan finns en del generell information om Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du också läsa mer om Malå om du vill veta mer än väskor i Malå.

I Malå fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Malå. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Malå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Västerbotten.