Väskor och väskaffärer i Karlstad

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Karlstad - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Karlstad som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Karlstad går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 4 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Karlstad.
Annons:

Väskaffärer i Karlstad

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Karlstad och butiker som säljer väskor i Karlstad.

Väsk-Shopen
Frykmans Väg 1
653 46 Karlstad


Handelsboden AB Skinn- & Mc-Kläder Karlstad
Stormgatan 15
652 21 Karlstad


AB Väskan
Drottninggatan 19
652 25 Karlstad


Accent
Drottninggatan 15
652 25 Karlstad

Annons:

Resväskor i Karlstad

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Karlstad sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Karlstad rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Karlstad från listan ovanför.

Väskfakta om orten Karlstad

I Karlstad finns det som nu bekant 4 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Karlstad. Nedan finns en del generell information om Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du också läsa mer om Karlstad om du vill veta mer än väskor i Karlstad.

I Karlstad fann vi totalt 4 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Karlstad. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Karlstad som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Värmland.