Väskor och väskaffärer i Filipstad

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Filipstad - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Filipstad som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Filipstad går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Filipstad.
Annons:

Väskaffärer i Filipstad

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Filipstad och butiker som säljer väskor i Filipstad.

Filipstads Parfym & Väskor
Hertig Filipsgatan 1A
682 30 Filipstad

Annons:

Resväskor i Filipstad

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Filipstad sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Filipstad rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Filipstad från listan ovanför.

Väskfakta om orten Filipstad

I Filipstad finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Filipstad. Nedan finns en del generell information om Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du också läsa mer om Filipstad om du vill veta mer än väskor i Filipstad.

I Filipstad fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Filipstad. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Filipstad som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Värmland.