Väskor och väskaffärer i Uppsala

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Uppsala - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Uppsala som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Uppsala går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 6 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Uppsala.
Annons:

Väskaffärer i Uppsala

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Uppsala och butiker som säljer väskor i Uppsala.

AB Väskan
Marknadsgatan 1
754 60 Uppsala


Väskan AB
Dragarbrunnsgatan 35
753 20 Uppsala


Guns Väskor o. Handskar
Svartbäcksgatan 7
753 20 Uppsala


Uppsala Sko & Nyckelservice
Gamla Torget 7
753 20 Uppsala


Herta
S:T Eriks Gränd 4
753 10 Uppsala


Agata Sax
Sysslomansgatan 8
753 11 Uppsala

Annons:

Resväskor i Uppsala

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Uppsala sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Uppsala rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Uppsala från listan ovanför.

Väskfakta om orten Uppsala

I Uppsala finns det som nu bekant 6 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Uppsala. Nedan finns en del generell information om Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du också läsa mer om Uppsala om du vill veta mer än väskor i Uppsala.

I Uppsala fann vi totalt 6 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Uppsala. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Uppsala som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Uppsala.