Väskor och väskaffärer i Bålsta

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Bålsta - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Bålsta som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Bålsta går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Bålsta.
Annons:

Väskaffärer i Bålsta

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Bålsta och butiker som säljer väskor i Bålsta.

GO WEST
Bålsta Centrum
746 32 Bålsta

Annons:

Resväskor i Bålsta

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Bålsta sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Bålsta rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Bålsta från listan ovanför.

Väskfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Bålsta. Nedan finns en del generell information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bålsta om du vill veta mer än väskor i Bålsta.

I Bålsta fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Bålsta. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Bålsta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Uppsala.