Väskor och väskaffärer i Sollentuna

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Sollentuna - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Sollentuna som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Sollentuna går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Sollentuna.
Annons:

Väskaffärer i Sollentuna

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Sollentuna och butiker som säljer väskor i Sollentuna.

Lundbergs Handskar & Väskor
Glimmervägen 14
191 62 Sollentuna

Annons:

Resväskor i Sollentuna

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Sollentuna sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Sollentuna rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Sollentuna från listan ovanför.

Väskfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Sollentuna. Nedan finns en del generell information om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du också läsa mer om Sollentuna om du vill veta mer än väskor i Sollentuna.

I Sollentuna fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Sollentuna. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Sollentuna som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Stockholm.