Väskor och väskaffärer i Skärholmen

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Skärholmen - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Skärholmen som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Skärholmen går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 3 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Skärholmen.
Annons:

Väskaffärer i Skärholmen

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Skärholmen och butiker som säljer väskor i Skärholmen.

Ecco Shop
Storholmsgatan 13
127 48 Skärholmen


Axelssons Damkonfektion AB
Storholmsgatan 21
127 48 Skärholmen


Accent
Storholmsgatan 17
127 48 Skärholmen

Annons:

Resväskor i Skärholmen

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Skärholmen sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Skärholmen rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Skärholmen från listan ovanför.

Väskfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns det som nu bekant 3 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Skärholmen. Nedan finns en del generell information om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du också läsa mer om Skärholmen om du vill veta mer än väskor i Skärholmen.

I Skärholmen fann vi totalt 3 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Skärholmen. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Skärholmen som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Stockholm.