Väskor och väskaffärer i Lidingö

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Lidingö - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Lidingö som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Lidingö går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Lidingö.
Annons:

Väskaffärer i Lidingö

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Lidingö och butiker som säljer väskor i Lidingö.

Annas Väskor
Stockholmsvägen 54A
181 32 Lidingö

Annons:

Resväskor i Lidingö

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Lidingö sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Lidingö rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Lidingö från listan ovanför.

Väskfakta om orten Lidingö

I Lidingö finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Lidingö. Nedan finns en del generell information om Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lidingö om du vill veta mer än väskor i Lidingö.

I Lidingö fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Lidingö. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Lidingö som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Stockholm.