Väskor och väskaffärer i Kungsängen

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Kungsängen - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Kungsängen som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Kungsängen går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kungsängen.
Annons:

Väskaffärer i Kungsängen

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Kungsängen och butiker som säljer väskor i Kungsängen.

Fredrikssons Slips AB
Öråker Röda Villan 1
196 93 Kungsängen

Annons:

Resväskor i Kungsängen

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Kungsängen sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Kungsängen rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Kungsängen från listan ovanför.

Väskfakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Kungsängen. Nedan finns en del generell information om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kungsängen om du vill veta mer än väskor i Kungsängen.

I Kungsängen fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kungsängen. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Kungsängen som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Stockholm.