Väskor och väskaffärer i Kista

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Kista - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Kista som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Kista går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kista.
Annons:

Väskaffärer i Kista

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Kista och butiker som säljer väskor i Kista.

CUBUS
Kista Galleria
164 91 Kista

Annons:

Resväskor i Kista

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Kista sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Kista rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Kista från listan ovanför.

Väskfakta om orten Kista

I Kista finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Kista. Nedan finns en del generell information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du också läsa mer om Kista om du vill veta mer än väskor i Kista.

I Kista fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kista. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Kista som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Stockholm.