Väskor och väskaffärer i Järfälla

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Järfälla - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Järfälla som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Järfälla går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 3 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Järfälla.
Annons:

Väskaffärer i Järfälla

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Järfälla och butiker som säljer väskor i Järfälla.

BimDesign
Väpnarstråket
177 30 Järfälla


Jakobsbergs Väskor
Riddarplatsen 37
177 30 Järfälla


Accent
Jakobsbergs Centrum
177 30 Järfälla

Annons:

Resväskor i Järfälla

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Järfälla sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Järfälla rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Järfälla från listan ovanför.

Väskfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det som nu bekant 3 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Järfälla. Nedan finns en del generell information om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du också läsa mer om Järfälla om du vill veta mer än väskor i Järfälla.

I Järfälla fann vi totalt 3 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Järfälla. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Järfälla som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Stockholm.