Väskor och väskaffärer i Farsta

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Farsta - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Farsta som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Farsta går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 3 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Farsta.
Annons:

Väskaffärer i Farsta

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Farsta och butiker som säljer väskor i Farsta.

CUBUS
Farsta Centrum
123 47 Farsta


Accent
Farstaplan 25
123 47 Farsta


Lundbergs
Storforsplan 11
123 47 Farsta

Annons:

Resväskor i Farsta

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Farsta sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Farsta rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Farsta från listan ovanför.

Väskfakta om orten Farsta

I Farsta finns det som nu bekant 3 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Farsta. Nedan finns en del generell information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du också läsa mer om Farsta om du vill veta mer än väskor i Farsta.

I Farsta fann vi totalt 3 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Farsta. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Farsta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Stockholm.