Väskor och väskaffärer i Åkersberga

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Åkersberga - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Åkersberga som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Åkersberga går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 2 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Åkersberga.
Annons:

Väskaffärer i Åkersberga

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Åkersberga och butiker som säljer väskor i Åkersberga.

Italienska Väskbutiken
Almsättravägen 16
184 61 åkersberga


Strandlins Reseffekter AB
Storängstorget 1
184 30 åkersberga

Annons:

Resväskor i Åkersberga

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Åkersberga sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Åkersberga rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Åkersberga från listan ovanför.

Väskfakta om orten Åkersberga

I Åkersberga finns det som nu bekant 2 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Åkersberga. Nedan finns en del generell information om Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här kan du också läsa mer om Åkersberga om du vill veta mer än väskor i Åkersberga.

I Åkersberga fann vi totalt 2 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Åkersberga. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Åkersberga som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Stockholm.