Väskor och väskaffärer i Katrineholm

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Katrineholm - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Katrineholm som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Katrineholm går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Katrineholm.
Annons:

Väskaffärer i Katrineholm

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Katrineholm och butiker som säljer väskor i Katrineholm.

Axelssons Damkonfektion AB
Köpmangatan 20
641 30 Katrineholm

Annons:

Resväskor i Katrineholm

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Katrineholm sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Katrineholm rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Katrineholm från listan ovanför.

Väskfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Katrineholm. Nedan finns en del generell information om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du också läsa mer om Katrineholm om du vill veta mer än väskor i Katrineholm.

I Katrineholm fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Katrineholm. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Katrineholm som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Södermanland.