Väskor och väskaffärer i Lund

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Lund - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Lund som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Lund går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 3 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Lund.
Annons:

Väskaffärer i Lund

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Lund och butiker som säljer väskor i Lund.

Vip
Knut Den Stores Torg 2
222 21 Lund


Lundbergs Handskar o Väskor AB
Företagsvägen 10
227 61 Lund


Lundbergs Handskar & Väskor
Stortorget 3
222 23 Lund

Annons:

Resväskor i Lund

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Lund sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Lund rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Lund från listan ovanför.

Väskfakta om orten Lund

I Lund finns det som nu bekant 3 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Lund. Nedan finns en del generell information om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lund om du vill veta mer än väskor i Lund.

I Lund fann vi totalt 3 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Lund. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Lund som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Skåne.