Väskor och väskaffärer i Limhamn

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Limhamn - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Limhamn som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Limhamn går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Limhamn.
Annons:

Väskaffärer i Limhamn

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Limhamn och butiker som säljer väskor i Limhamn.

MargaretaMaria Clothes & Bags
Järnvägsgatan 45B
216 14 Limhamn

Annons:

Resväskor i Limhamn

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Limhamn sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Limhamn rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Limhamn från listan ovanför.

Väskfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Limhamn. Nedan finns en del generell information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du också läsa mer om Limhamn om du vill veta mer än väskor i Limhamn.

I Limhamn fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Limhamn. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Limhamn som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Skåne.