Väskor och väskaffärer i Kristianstad

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Kristianstad - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Kristianstad som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Kristianstad går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 2 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kristianstad.
Annons:

Väskaffärer i Kristianstad

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Kristianstad och butiker som säljer väskor i Kristianstad.

Lundbergs Handsk & Väsk HB
Östra Storgatan 49
291 31 Kristianstad


CUBUS
Östra Storgatan 42
291 31 Kristianstad

Annons:

Resväskor i Kristianstad

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Kristianstad sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Kristianstad rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Kristianstad från listan ovanför.

Väskfakta om orten Kristianstad

I Kristianstad finns det som nu bekant 2 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Kristianstad. Nedan finns en del generell information om Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kristianstad om du vill veta mer än väskor i Kristianstad.

I Kristianstad fann vi totalt 2 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kristianstad. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Kristianstad som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Skåne.