Väskor och väskaffärer i Fjälkinge

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Fjälkinge - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Fjälkinge som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Fjälkinge går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Fjälkinge.
Annons:

Väskaffärer i Fjälkinge

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Fjälkinge och butiker som säljer väskor i Fjälkinge.

Dekkorate AB
Hallingavägen 75
290 34 Fjälkinge

Annons:

Resväskor i Fjälkinge

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Fjälkinge sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Fjälkinge rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Fjälkinge från listan ovanför.

Väskfakta om orten Fjälkinge

I Fjälkinge finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Fjälkinge. Nedan finns en del generell information om Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fjälkinge om du vill veta mer än väskor i Fjälkinge.

I Fjälkinge fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Fjälkinge. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Fjälkinge som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Skåne.