Väskor och väskaffärer i Piteå

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Piteå - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Piteå som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Piteå går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 3 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Piteå.
Annons:

Väskaffärer i Piteå

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Piteå och butiker som säljer väskor i Piteå.

Umbrella Väsk- o. Handskaffär
Storgatan 58
941 32 Piteå


CUBUS
Storgatan 49
941 32 Piteå


Jan Holmgrens Väskor
Prästgårdsgatan 20
941 31 Piteå

Annons:

Resväskor i Piteå

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Piteå sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Piteå rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Piteå från listan ovanför.

Väskfakta om orten Piteå

I Piteå finns det som nu bekant 3 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Piteå. Nedan finns en del generell information om Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du också läsa mer om Piteå om du vill veta mer än väskor i Piteå.

I Piteå fann vi totalt 3 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Piteå. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Piteå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Norrbotten.