Väskor och väskaffärer i Vimmerby

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Vimmerby - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Vimmerby som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Vimmerby går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 2 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Vimmerby.
Annons:

Väskaffärer i Vimmerby

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Vimmerby och butiker som säljer väskor i Vimmerby.

CUBUS
Sevedegatan 35
598 37 Vimmerby


Fanatica
Falkängsgatan 7
598 39 Vimmerby

Annons:

Resväskor i Vimmerby

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Vimmerby sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Vimmerby rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Vimmerby från listan ovanför.

Väskfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns det som nu bekant 2 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Vimmerby. Nedan finns en del generell information om Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vimmerby om du vill veta mer än väskor i Vimmerby.

I Vimmerby fann vi totalt 2 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Vimmerby. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Vimmerby som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Kalmar.