Väskor och väskaffärer i Kalmar

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Kalmar - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Kalmar som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Kalmar går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 4 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kalmar.
Annons:

Väskaffärer i Kalmar

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Kalmar och butiker som säljer väskor i Kalmar.

designonline.se
Slöjdaregatan 1
393 53 Kalmar


Accent
Skeppsbrogatan 12
392 31 Kalmar


Cityväskan
Kaggensgatan 17
392 32 Kalmar


Närstads Väskor AB
Larmgatan 16
392 32 Kalmar

Annons:

Resväskor i Kalmar

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Kalmar sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Kalmar rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Kalmar från listan ovanför.

Väskfakta om orten Kalmar

I Kalmar finns det som nu bekant 4 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Kalmar. Nedan finns en del generell information om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kalmar om du vill veta mer än väskor i Kalmar.

I Kalmar fann vi totalt 4 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kalmar. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Kalmar som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Kalmar.