Väskor och väskaffärer i Laholm

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Laholm - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Laholm som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Laholm går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 1 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Laholm.
Annons:

Väskaffärer i Laholm

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Laholm och butiker som säljer väskor i Laholm.

Vilddesign
Östertullsgatan 9
312 30 Laholm

Annons:

Resväskor i Laholm

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Laholm sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Laholm rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Laholm från listan ovanför.

Väskfakta om orten Laholm

I Laholm finns det som nu bekant 1 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Laholm. Nedan finns en del generell information om Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du också läsa mer om Laholm om du vill veta mer än väskor i Laholm.

I Laholm fann vi totalt 1 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Laholm. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Laholm som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Halland.