Väskor och väskaffärer i Kungsbacka

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Kungsbacka - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Kungsbacka som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Kungsbacka går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 2 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kungsbacka.
Annons:

Väskaffärer i Kungsbacka

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Kungsbacka och butiker som säljer väskor i Kungsbacka.

Väskhörnan
Vallgatan 1B
434 30 Kungsbacka


Lundbergs Handskar & Väskor
Borgmästaregatan 5
434 32 Kungsbacka

Annons:

Resväskor i Kungsbacka

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Kungsbacka sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Kungsbacka rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Kungsbacka från listan ovanför.

Väskfakta om orten Kungsbacka

I Kungsbacka finns det som nu bekant 2 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Kungsbacka. Nedan finns en del generell information om Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kungsbacka om du vill veta mer än väskor i Kungsbacka.

I Kungsbacka fann vi totalt 2 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Kungsbacka. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Kungsbacka som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Halland.