Väskor och väskaffärer i Halmstad

Annons:
Hitta snygga och billiga väskor i Halmstad - här guidar dig till de bästa väskaffärerna i Halmstad som erbjuder bra pris på olika typer av väskor som t.ex. resväskor, kabinväskor, handväskor, ryggsäckar, beutybox, datorväskor och kameraväskor. Väskor i Halmstad går att hitta och köpa i flera olika väskaffärer och butiker. Sammanlagt finns det 4 olika väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Halmstad.
Annons:

Väskaffärer i Halmstad

Här nedan kan du ta del av vår lista över alla väskaffärer i Halmstad och butiker som säljer väskor i Halmstad.

CUBUS
Storgatan 12
302 43 Halmstad


JAC Tryck & Brodyr AB
Pilefeltsgatan 60
302 50 Halmstad


Accent
Köpmansgatan 13
302 42 Halmstad


Lundbergs Handskar & Väskor
Brogatan 18
302 42 Halmstad

Annons:

Resväskor i Halmstad

Förutom handväskan så är sannolikt resväskan i Halmstad sannolikt den vanligaste typen av väska som man köper. Om du är i behov av att köpa en resväska i Halmstad rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika väskaffärer i Halmstad från listan ovanför.

Väskfakta om orten Halmstad

I Halmstad finns det som nu bekant 4 olika väskaffärer att välja mellan när det är dags att köpa en väska som t.ex. handväska, resväska, kabinväska eller ryggsäck i Halmstad. Nedan finns en del generell information om Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du också läsa mer om Halmstad om du vill veta mer än väskor i Halmstad.

I Halmstad fann vi totalt 4 väskaffärer att välja mellan när du ska köpa väska i Halmstad. Om du ändå har svårt att hitta en väska i Halmstad som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra väskor i andra väskaffärer i Halland.